V.E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics NAS of Ukraine
National Academy of Sciences of Ukraine

Search

Шановні колеги! (оновлено)

 

          Звертаємо Вашу увагу, що доступ до повнотекстового наукового ресурсу IOP Publishing продовжено до червня 2019 року. З імпакт-фактором журналів IOP Publishing можна ознайомитись на сторінці журналу: 2017 Journal Impact Factors for IOP Publishing journals Перелік завантажених наукових журналів IOP Publishing та їх імпакт-фактор наведено тут. Детальну інформацію про наукові напрямки публікацій, які приймаються журналами видавництва IOP Publishing можна ознайомитись у каталозі IOP Publishing  Catalogue 2018. Нижче наведено інформацію про кількість завантажених повнотекстових статей з ресурсу IOP Publishing за період з 1.07.2018 по 31.12.2018.

 

Organization names

Full-Text Downloads

Current and Recent Archive

Historic Archive

Total

Ukraine National Academy of Sciences

8 739

1 708

10 447

V. E. Lashkaryov Institute of Semiconductor Physics of Ukraine National Academy of Science

2 628

462

3 090

Impact factor IOP Publshing

 

Source https://iopscience.iop.org/

       

  Оператором передплати електронних ресурсів для установ НАН України на сезон 2018-2019 років є компанія "Інформатіо". З додатковою інформацією про наукометричні електронні ресурси і бази даних можна ознайомитись у Довідковому центрі Асоціації "Інформатіо-Консорціум" за адресою: http://www.informatio-consortium.net/?q=resources та http://informatio-consortium.net/mw2

У випадку виникнення технічних та методичних запитань, просимо надсилати їх на адресу: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.